Sommerskole 2024

Vi glæder os til, endnu en gang, at byde mange deltagere velkommen til Bahá ’í-samfundets sommerskole.

Sommerskolen i år giver mulighed for at høre vores gæstetaler, Rainn Wilson fra USA, deltage i interessante workshops og måske se verdenen fra en ny vinkel. Som altid vil der også være god plads til at hygge og have det sjovt sammen med familie og venner. Der er plads til meningsfulde samtaler i “samtalehjørnet, musik og sang, bøn, foldbold og meget mere!

Tid: Mandag den 22. juli kl. 14:00 til lørdag den 27. juli kl. 14,
Sted: Kerteminde Efterskole, Degnehøj vej 20, 5300 Kerteminde

Årets tema er:
“Why we need a spiritual revolution – the Bahá’í perspective.”
(Programmet er på engelsk, med mulighed for oversættelse til dansk)

Årets Gæstetaler er Rainn Wilson fra USA. Rainn er en amerikansk skuespiller, og er bedst kendt for sin rolle som Dwight Schrute i den
amerikanske komedieserie ”The Office” samt talrige andre kendte serier og film.

Rainn er bahá’í og udover at være skuespiller, producer og komiker er han også forfatter til flere bøger – hans sidste bog fra 2023: ” Soul boom- Why we need a spiritual revolution”, udforsker hvilken effekt åndelighed vil have på verdenen i forhold til at finde løsninger på alle dens udfordringer. Et spændende og super aktuelt tema som vi sammen vil uddybe, set fra et bahá’i perspektiv.

Holiday Reinhorn, Rainn Wilsons hustru , deltager også i sommerskolen og vil stå for  eftermiddags workshops om “Creative Writing”. Holiday er forfatter af adskillige bøger og skriver også artikler til Bahá’i teaching.org  om bl.a. åndelighed, uddannelse af kvinder og om mødet med Bahá’i Troen.

Børn og juniorer
Vi er ved at udarbejde programmer for børn og  juniorer. Der kommer mere information efterhånden som det er klart, men der vil helt sikkert være mulighed for at engagere børnene i undervisning og aktiviteter som musik og sang, snobrød, sport mm. Aldersgrupperne vil blive fordelt efter hvor mange der er tilmeldt. Selvfølgelig vil der være spændende fællesaktiviteter, udflugter, hygge café og dans….

Sport og Sjov!
På skolen, vil der også være rig mulighed for at møde nye mennesker, røre sig og få en på opleveren. Brug af gymnastiksalen, grønne arealer og kondirum er inkluderet i prisen. Stranden ligger 3 km væk (5 minutter i bil).

Tilmelding og overnatning
Hvis I synes ovenstående lyder som noget for jer, så kan I læse mere om  de forskellige muligheder for deltagelse og overnatning og finde det der passer jer. Se linksenes i højre side.

Vi opfordrer til at man tilmelder sig hurtigt, da vi forventer at Rainn Wilson vil  trække mange deltagere.  Af samme årsag vil tilmelding  først være åben for de danske venner og først efterfølgende vil tilmeldingen blive aktiveret for deltagere fra udlandet.