Sommerskole 2024

Vi glæder os til, endnu en gang, at byde mange deltagere velkommen til Bahá ’í-samfundets sommerskole.

Tid: Mandag den 22. juli kl. 14:00 til lørdag den 27. juli kl. 14,
Sted: Kerteminde Efterskole, Degnehøj vej 20, 5300 Kerteminde

Årets tema er:
“Why we need a spiritual revolution – the Bahá’í perspective.”
(Programmet er på engelsk, med mulighed for oversættelse til dansk)

OBS: Sommerskolens gæstetaler er blevet ændret, da Rainn Wilson, desværre, blev nødt til at aflyse. Til gengæld har vi været så heldige at få en anden fantastisk gæstetaler, Steve Sarowitz fra USA. I kan læse mere nedenfor.

Sommerskolen i år giver mulighed for at høre vores gæstetaler, Steve Sarowitz, fra USA, deltage i interessante workshops og måske se verdenen fra en ny vinkel. Som altid vil der også være god plads til at hygge og have det sjovt sammen med familie og venner. Der er plads til meningsfulde samtaler i “Samtalehjørnet”, musik og sang, bøn, fodbold og meget mere!

Årets hovedtaler
Sommerskolens hovedtaler 2024 er Steve Sarowitz fra USA. Han vil tale over emnet “Why we need a spiritual revolution – the Bahá’í perspective.” Nedenfor kan I læse lidt om Steve.

Steve startede Wayfarer Foundation i 2021, som en bahá’í-inspireret organisation med missionen om at “fremme menneskeheden åndeligt henimod en fremtidig fredelig verdenscivilisation”. Han arbejder aktivt for verdensfred gennem udryddelse af racisme, fremme af ligestilling mellem kønnene og initiativer for uddannelsesmæssig lighed. Hans filantropi støtter forskellige formål i forbindelse med uddannelse, sundhedspleje og fattigdomsbekæmpelse.

Han var medproducent af filmen “Abdu’l-Baha in France”; gennem sit medieproduktionsselskab, Spring Green Films, og producerede filmen “The Gate” om Bábs liv. Han er desuden udøvende producent af den prisbelønnede dokumentarfilm “Maya Angelou: And still I Rise”.

På YouTube findes mange foredrag og interviews med Steve. Her er et link til YouTube: “Why the World Needs Faith and Business Together”, med Steve

Børn og juniorer
Vi er ved at udarbejde programmer for børn og  juniorer. Der kommer mere information efterhånden som det er klart, men der vil helt sikkert være mulighed for at engagere børnene i undervisning og aktiviteter som musik og sang, snobrød, sport mm. Aldersgrupperne vil blive fordelt efter hvor mange der er tilmeldt. Selvfølgelig vil der være spændende fællesaktiviteter, udflugter, hygge café og dans….

Sport og Sjov!
På skolen, vil der også være rig mulighed for at møde nye mennesker, røre sig og få en på opleveren. Brug af gymnastiksalen, grønne arealer og kondirum er inkluderet i prisen. Stranden ligger 3 km væk (5 minutter i bil).

Tilmelding og overnatning
Hvis I synes ovenstående lyder som noget for jer, så kan I læse mere om  de forskellige muligheder for deltagelse og overnatning og finde det der passer jer. Se linksenes i højre side.

OBS: Sommerskolen 2024 er fuldt booket.
Hvis du ønsker at komme på venteliste bedes du kontakte sommerskolekomiteen på skolekomite@bahai.dk
Det er også muligt at deltage online.