Tilmelding og overnatning

For at få den fulde oplevelse af sommerskolen anbefaler vi at overnatte på stedet. Der er 2 og 3 sengs værelser på skolen, der alle har fælles bad på gangen. Det er muligt at booke et enkeltværelse, i det omfang der er værelser nok. Der er plads til i alt 140 personer og tilmelding sker efter ”først til mølle” princippet.

Der er IKKE dyner, puder, sengelinned eller håndklæder på stedet, så det skal man selv medbringe. I særlige tilfælde kan komiteen låne ud. Send venligst en begrundet henvendelse til skolekomite@bahai.dk, for at aftale nærmere.

Overnatning i telt
Som noget nyt i år, vil det være muligt at overnatte i telt på skolens område, med brug af alle faciliteter på skolen. Nemt og billigt – måske særligt for de lidt yngre deltagere. Naturligvis skal deltagerne medbringe deres eget telt og hvad der ellers er brug for i forhold til dette.

Alternative overnatningsmuligheder
For dem der ønsker mere komfort (f.eks. har Kerteminde Efterskole kun fælles bade/toilet faciliteter) findes mange alternativer i omegnen: Hoteller, kroer samt sommerhuse. De kan findes ved at søge på nettet, men vær opmærksom på at Kerteminde er et eftertragtet turistområde, så vent ikke for længe, hvis I ønsker denne overnatningsform. De venner som vælger denne løsning betaler kun som dagsgæst samt måltider på sommerskolen.

Virtuel deltagelse
For de, der ikke har mulighed for at deltage fysisk på sommerskolen, vil der være mulighed for at følge udvalgte foredrag online.
Udgiften for virtuel deltagelse er 400 DKK for hele skolen. Det kræver tilmelding på forhånd via tilmeldingsformularen.

Tilmelding
Fristen for tilmelding er senest d.1. juli, men vi opfordrer til at de danske venner som allerede har planlagt at deltage, tilmelder sig inden alt for længe.

Vi forventer at Rainn Wilson vil  trække mange deltagere og der er stadig kun 140 sengepladser + camping. Så tilmeld jer hurtigt! Tilmelding vil først være åben for de danske venner og først fra slutningen af april vil tilmelding fra udlandet blive aktiveret .