Sommerskole 2023

Vi glæder os til at se mange deltagere til årets sommerskole, en fantastisk anledning til at gense venner, høre interessante
foredrag, deltage i inspirerende workshops, få genopladet det åndelige batteri, engagere børnene  i undervisning og aktiviteter sammen med dygtige unge og voksne, til at hygge og have det sjovt… og selvfølgeligt til at nyde den dejligste mad.

Tid: Mandag den 24. juli kl. 14:00 til lørdag den 29. juli kl. 14,
Sted: Kerteminde Efterskole, Degnehøj vej 20, 5300 Kerteminde

Årets tema: Udvikling af menneskelige ressourcer
Temaet for sommerskolen er ” Udvikling af menneskelige ressourcer for en bedre verden”. Vores gæstetaler er Sepideh Taheri, der er  børnelæge og lektor fra Canada.  Hun vil tale ud fra den 9 års plan som bahá’í samfundet arbejder ud fra lige nu og vil bl.a. komme ind på emner som visioner for vækst, et levende samfundsliv og forhindringer – og hvordan vi overkommer dem.

Andre spændende talere på skolen er  Daniel Grolin, Henrik Schmidt, Kahlil Rhodes, Rasam Zamani og Jósep Einer Herzog.

Børn og juniorer
Vi er ved at udarbejde programmer for børn og  juniorer. Der kommer mere information efterhånden som det er klart. Aldersgrupperne vil blive fordelt efter hvor mange der er tilmeldt. Selvfølgelig vil der være spændende fællesaktiviteter, udflugter, hygge café og dans….

Sport og Sjov!
På skolen, vil der også være rig mulighed for at møde nye mennesker, røre sig og få en på opleveren. Brug af gymnastiksalen, grønne arealer og kondirum er inkluderet i prisen. Stranden ligger 3 km væk (5 minutter i bil). Der kan også planlægges udflugt til fx Johannes Larsens Museum, Fjord & Belt, Vikingemuseet Ladby mm.

Virtuel deltagelse
For de, der ikke har mulighed for at deltage fysisk på sommerskolen, vil der være mulighed for at følge udvalgte foredrag online.
Både Dr. Sepideh Taheris taler hver morgen kl. 9 og en del talere om eftermiddagen vil blive livestreamet.  Udgiften for virtuel deltagelse  er 400 DKK for hele skolen. Det kræver tilmelding på forhånd via tilmeldingsformularen.

Tilmelding
Tilmelding til sommerskolen sker efter ”først til mølle” princippet, så tilmeld dig nu, hvis du vil være sikker på en plads 😊

Tidlig tilmelding er også en stor hjælp for komiteens planlægning af sommerskolen.

Sidste frist for tilmelding er 24. juni 2023. Der tillægges et gebyr på 100 kr. pr tilmelding efter denne dato.